Hva koster det å flytte?

 

FLYTTETJENESTER

Dine flyttebehov er vår #1 prioritet

La oss flytte på en bedre måte
PRIVATFLYTTING
Flyttegutta AS utfører lokale og langdistanseflyttinger med konkurransedyktige priser for private.
BEDRIFTSFLYTTING
Vi befarer, planlegger og budsjetterer deres kontorflytting. Vi har erfaring med store flytteprosjekter som skoler og sykehus.
TUNGE LØFT
Vi utfører alle typer tunge løft som pianoflytting, flytting av safer, arkivskap, flygel, ovner og lignende tinger.
MONTERING
Ofte er det behov for både demontering og montering på alle typer flytteoppdrag. Vi har ekspertisen.
flyttetjenester

Privatflytting

Skal du flytte internt, i samme bydel eller til et annet fylke i Norge?

Trenger du flyttehjelp til en hybel, leilighet, et hus eller et minilager så trenger du ikke å lete lengre. Flyttegutta AS utfører alt fra pakking, bærehjelp og transport av flyttegods forsiktig og med konkurransedyktige priser til enhver lommebok.

Bedriftsflytting

Store og mindre kontorflyttinger trenger et godt samarbeid og planlegging. Dere kan føle dere trygge på at vi tilrettelegger alle typer bedriftsflyttinger etter deres behov og tidsrammer.

Kontorbygg med flere etasje for bedrifter, mange klasse og møterom for skoler, butikker med mange hyller og frysebokser og skap? Ingen problem, Flyttegutta AS gjør dette til daglig. For at større flytteprosjektet skal lykkes kreves denne type planlegging:

bedriftsflytting

Hvor mange flyttekonsuleter trenger du?

Trenger du 2 eller 3 mann til å flytte privat? Hvor mange flyttekonsulenter hvis du skal flytte 200 ansatte?
1
Hvis jeg skal flytte en liten leilighet?

Det holder med 2 mann og en flyttebil for hybler og opp til 2-roms leiligheter. Er det en 3-roms med mange etasjer vil det beste være for begge parter med 3 mann og en flyttebil. Husk ar vi har en minstetid på 3 timer inkludert kjøring fram og tilbake fra vår bilpark.

2
Hva hvis jeg har en enebolig?

En mindre enebolig eller opp til 200 kvm burde det holde med 3 mann. Skal flyttegodset flyttes til en ny bolig med flere etasjer vil det lønne seg å bruke 4 mann.

3
Jeg vil pakke og flytte på samme dato?

Ja, det er fullt mulig.

  • En hybel og 1-roms holder med 2 mann.
  • Fra 2-roms og 3-roms anbefales 3 mann.
  • Mindre enebolig, (opp til 200 kvm) med 4 mann
  • Ved større boliger anbefales det pakking dagen før med 3 mann og flytting dagen etter med 4 mann.
  • For større kontorprosjekter, vennligst ta kontakt.
4
Jeg skal flytte et piano?

Vanligvis har vi egne team på 2 eller 3 mann som utfører pianoflytting. Er det fra 1 – 1 etasje holder det med 2 mann. Er det en vanskelig trapp og svingete må vi sikkert være 3 mann. Noen pianoer har jernramme og da må vi være fra 3-4 personer.

5
Kan jeg selv hjelpe til?

Ja, på privatflytting og bedriftsflytting kan dere stille med egne folk som hjelper til. Når det gjelder tunge løft ber vi om at vi alene utfører flyttingen da det er snakk om tinger som veier fra alt 100 – 500 kg Det kan fort bli farlig eller skade en av de ansatte ved en liten ubalanse eller et feil dytt.

pianoflytting

Tunge løft

Pianoflytting, flytting av tunge tinger og gjenstander er vår spesialitet. Vi har riktig utstyr og ansatte som utfører denne type flytting.

Flytting av tunge tinger eller pianoflytting er en kunst og balansje i ett pluss litt rå styrke. Flyttegutta AS har flytte mange pianoer og vet med en gang hva slags behov du har. Hva får du som sikkerhet ved å bruke oss?

Montering

Erfaringsmessig vet vi at alt ikke kommer gjennom dører og i trappene. Demontering der du flytter fra og montering på ny adresse.

Demontering av bordben, IT utstyr, sofaer. Montering av ny seksjon eller et garderobeskap? Alt dette er en vanlig del av et flytteoppdrag for private og bedrifter. Vi ordner med:

montering
LA OSS FLYTTE PÅ EN BEDRE MÅTEHva koster flyttebyrå?
KONTORTIDER
Man - Lør 8.00 - 18.00
Søndag STENGT
ADRESSE
Eikenga 15
0579 OSLO
TELEFON
+47-22717711
Ring oss gjerne
SKRIV TIL OSS
post@flyttegutta.no
faktura@flyttegutta.no

FLYTTEBYRÅPRIS.NO 2022 ALLE RETTIGHETER