Hva koster det å flytte?

 

Sammenlign bedrifter

9. januar 20180

Hvordan sammenligne bedrifter!

Spar tid og penger med opp til 50% på en flytteprosess med Sendanbud.no ved å sammenligne eiendomsmeglere, takstmann, landmåler, boligstyling og minilager. Last ned appen.

La oss innse det: det er så mange profesjonelle bedrifter der ute at du lett kan bli forvirret over hvilken du skal velge når du trenger å leie  eller Beatle for en tjenestene til et bra firma.

Å velge en bedrift tilfeldig vil ikke fungere fordi du vil være sikker på at bedriften du velger vil være pålitelig, kompetent, erfaren og rimelig. Når du tenker på det, er det ikke for mye å forlange av profesjonelle selskaper, men likevel er det noen dårlige bedrifter der ute, så du vil spille det trygt.

Husk at det eneste logiske valget du har i begynnelsen er å sammenligne. Faktisk er det å sammenligne en oppgave som må gjøres, fordi bare gjennom en god komparativ analyse vil du kunne få den beste bedriften for deg selv.

Befaring

Det aller første trinnet for å sammenligne profesjonelle bedrifter er å be om nøyaktige kostnadsoverslag fra dem. Nei, vi snakker ikke om å få disse tilbudene over telefon eller via e-post (si NEI til slike kostnadsestimater hvis det er fastpriser) – vi snakker om å be de om å faktisk besøke hjemmet ditt personlig slik at de kan gjør en visuell inspeksjon hjemme av tingene du har tenkt å flytte.

Vær oppmerksom på at den eneste måten du kan sammenligne prisene på er å ha en befaring som ender med utstedelse av nøyaktige kostnadsoverslag. Erfarne  – representanter for bedriftene – vil besøke hjemmet ditt på en dag og tid som passer for begge parter.

Flyttebyråer vil ønske å inspisere alt av innbo du flytter med deg eller at du sender de bilder – de vil være spesielt interessert i gjenstander som krever spesiell pakking og håndtering – store møbler, antikke møbler, en bestefarsklokke, et piano osv. De har også vil prøve å identifisere mulige problemer på flyttedagen som lange trapper, en heis som ikke er i drift, trange trapper, trange ganger eller som oftest små døråpninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LA OSS FLYTTE PÅ EN BEDRE MÅTEHva koster flyttebyrå?
KONTORTIDER
Man - Lør 8.00 - 18.00
Søndag STENGT
ADRESSE
Eikenga 15
0579 OSLO
TELEFON
+47-22717711
Ring oss gjerne
SKRIV TIL OSS
post@flyttegutta.no
faktura@flyttegutta.no

FLYTTEBYRÅPRIS.NO 2022 ALLE RETTIGHETER