Hva koster det å flytte?

 

Brukthandel på nett

9. januar 20180

Hvordan selge ting før du flytter?

Flytte snart? I så fall er det på tide å droppe noe av den dødvekten. Tross alt, jo flere ting du må flytte, jo dyrere kommer flyttingen til å koste. Og jo flere eiendeler du må pakke, jo lengre tid vil forberedelsene ta. Så det er i din interesse å starte renseprosessen før flytting så snart som mulig. Mens noen av tingene dine helt sikkert vil havne i donasjonsbunken, kan andre mer verdifulle gjenstander selges. Heldigvis finnes det en rekke veier for å selge brukte eiendeler. Annonser gratis på markedsplassen Adforest for brukthandel – som alle lar deg få penger for brukte gjenstander.

Last ned appen

Ta tak i smarttelefonen og last ned Adforest-appen for å begynne å selge eiendelene dine ved å trykke på en knapp. Adforest-appen er en gratis mobil rubrikkapp som lar brukere kjøpe og selge tingene sine lokalt. Fordelen med å bruke Adforest er at det er ekstremt raskt, gratis og enkelt å legge ut en rubrikkannonse. Brukere kan også chatte «umiddelbart og privat» med kjøpere og selgere.

Når du har solgt eiendelene dine, vil flyttelasset være lettere og lommeboken en smule tyngre. Det betyr at du ikke trenger å føle deg så dårlig med alle flytteutgiftene. Lykke til og god flytting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LA OSS FLYTTE PÅ EN BEDRE MÅTEHva koster flyttebyrå?
KONTORTIDER
Man - Lør 8.00 - 18.00
Søndag STENGT
ADRESSE
Eikenga 15
0579 OSLO
TELEFON
+47-22717711
Ring oss gjerne
SKRIV TIL OSS
post@flyttegutta.no
faktura@flyttegutta.no

FLYTTEBYRÅPRIS.NO 2022 ALLE RETTIGHETER