Hva koster det å flytte?

 

Adresseendring på 1-2-3

10. januar 20180

Hvem du skal fortelle når du flytter?

Gratulerer, du flytter og det er på tide å spre ordet!

Men hvem trenger du egentlig å fortelle om adresseendring? Det er ikke bare venner og familie som trenger å vite når du flytter. Det er en lang liste over andre organisasjoner og selskaper som trenger å vite din nye adresse. Derfor har vi laget denne sjekklisten – slik at du kan holde styr på hvem du har og ikke har fortalt om den nye adressen din.

Skoler – Hvis du har barn, bør du gi beskjed til skolene deres om at du skal flytte, slik at de kan oppdatere kontaktinformasjonen din. Dette er også en god idé fordi å flytte kan være stressende for barna dine, så det er viktig å holde skolen oppdatert.

Arbeidsgiver – Arbeidsgiveren din trenger å vite om en adresseendring slik at de kan oppdatere kontaktinformasjonen din, men enda viktigere må de vite for lønnslisten din.

Kabel/satellitt – Du bør gi dem beskjed om adresseendringen din for faktureringsformål, slik at de kan oppdatere kontaktinformasjonen din. Det er også verdt å sjekke om ditt nye hjem vil kreve en ny parabol eller kabel som skal installeres før du oppdaterer denne informasjonen. Ellers betaler du for en tjeneste du ikke kan bruke.

Telefon – For fasttelefoner må du informere telefonselskapet om at du endrer adresse, da du vil motta et nytt telefonnummer til boligen du flytter til – dette kan normalt gjøres samtidig med bredbåndet ditt. For mobilen din må du oppdatere adressen din slik at de kan sende regningen til riktig sted, og du kan gjøre det ved å kontakte leverandøren din på telefon eller besøke en av butikkene deres.

Bredbånd – Det kan også være lurt å si opp bredbåndsabonnementet ditt da du mest sannsynlig vil kunne få en bedre avtale når du flytter til ditt nye hjem og du må ringe dem for å flytte avtalen til den nye boligen uansett.

Flytter langt

Når du flytter lengre avstander, vil du huske å si opp abonnementer på lokale treningssentre eller klubber som du ikke kommer til lenger. Du kan enten gjøre det over telefon eller når du besøker dem for siste gang før flyttingen.

Den andre tingen du vil gjøre er å kontakte eventuelle postabonnementer du har og gi dem beskjed når du skal flytte til den nye adressen din, slik at de kan begynne å sende ting til ditt nye hjem. Du kan gjøre dette etter at du har flyttet hvis du har satt opp en midlertidig postomdirigering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LA OSS FLYTTE PÅ EN BEDRE MÅTEHva koster flyttebyrå?
KONTORTIDER
Man - Lør 8.00 - 18.00
Søndag STENGT
ADRESSE
Eikenga 15
0579 OSLO
TELEFON
+47-22717711
Ring oss gjerne
SKRIV TIL OSS
post@flyttegutta.no
faktura@flyttegutta.no

FLYTTEBYRÅPRIS.NO 2022 ALLE RETTIGHETER